Flikken Rotterdam gemist? | Gids.tv

Flikken Rotterdam gemist?
Flikken Rotterdam

NPO 1
vrijdag 20 september 20:40 uur

Uitzending van Flikken Rotterdam gemist?

Flikken Rotterdam Politieserie. Seizoen 4 - Aflevering 2 van 10 - Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Nederlandse student die stage in Zuid-Afrika liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison komt het team helpen en vooral Dries is erg gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk leiden de sporen naar een Chinese onderneming die beschermde diersoorten verhandelt.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Flikken Rotterdam
Serie

Uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Politieserie. Seizoen 4 - Aflevering 2 van 10 - Trofeeën.

Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Nederlandse student die stage in Zuid-Afrika liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison komt het team helpen en vooral Dries is erg gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk leiden de sporen naar een Chinese onderneming die beschermde diersoorten verhandelt. Bekijk deze aflevering van Flikken Rotterdam hier terug.

Tags: rotterdam, dieren, leiden, illegaal, zuid afrika, container, afrika, student, rotterdamse haven, schedel, beschermde diersoorten, flikken, rangers, haven, stage, team, hulp, flikken rotterdam, aflevering 2, politieserie, seizoen

Flikken Rotterdam NIEUWS & VIDEOS