Flikken Rotterdam: wie is chantabel? gemist? | Gids.tv

Flikken Rotterdam: wie is chantabel? gemist?
Serie

NPO 1
2023-09-29 20:35:00
Tip

Uitzending van Flikken Rotterdam gemist? Vrijdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van de crimeserie Flikken Rotterdam. Het gaat om de derde aflevering van het nieuwste zevende seizoen, wat maken de politieagenten en rechercheurs deze keer allemaal mee?

Wie heeft Paul verraden?
Hein werkt in deze aflevering samen met Hermine Monserrat in het onderzoek naar de dood van Paul Beijerland. Terwijl Hermine infiltreert in de Nigeriaanse Freeland Church, onderzoekt Hein of de leden van het team chantabel zijn. Iemand moet Paul hebben verraden. Het team onderzoekt ondertussen de moord op een voormalig directielid van de firma Blik Finance.

Spin-off
Flikken Rotterdam is de spin-off van de razend populaire crimeserie Flikken Maastricht. De Rotterdamse versie van de politieserie is sinds 2016 op de buis, ook in deze serie probeert een team van politieagenten en rechercheurs per aflevering meerdere zaken op te lossen. In Flikken Rotterdam spelen onder andere Mark van Eeuwen, Huub Stapel, Cees Geel en Ortál Vriend. Bekijk deze aflevering van Flikken Rotterdam hier terug.