Flirty Dancing gemist? | Gids.tv

Flirty Dancing gemist?
Flirty Dancing

SBS 6
zondag 22 september 21:35 uur

Uitzending van Flirty Dancing gemist?

Flirty Dancing Realityshow waarin Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze matchen. Seizoen 1 - Aflevering 3 . In de derde aflevering volgen we de zelfverzekerde Nancy en Irvin. Nancy is op zoek naar een creatieve man. Onder de vuurtoren op het prachtige strand van Texel ontmoeten zij elkaar tijdens een intieme dans. Zullen zij elkaars hart veroveren? Ook op de Rotterdamse brug met fonkelende skyline worden door de twee prachtige en sportieve singles Noémia en Simone de sterren van de hemel gedanst.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Flirty Dancing

Uitzending van Flirty Dancing gemist? Realityshow waarin Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze matchen. Seizoen 1 - Aflevering 3 .

In de derde aflevering volgen we de zelfverzekerde Nancy en Irvin. Nancy is op zoek naar een creatieve man. Onder de vuurtoren op het prachtige strand van Texel ontmoeten zij elkaar tijdens een intieme dans. Zullen zij elkaars hart veroveren? Ook op de Rotterdamse brug met fonkelende skyline worden door de twee prachtige en sportieve singles Noémia en Simone de sterren van de hemel gedanst. Bekijk deze aflevering van Flirty Dancing hier terug.

Tags: dans, brug, strand, skyline, texel, sterren, nancy, realityshow, vuurtoren, hemel, wendy van dijk, juvat westendorp, aflevering 3, seizoen

Flirty Dancing NIEUWS & VIDEOS