Flirty Dancing gemist? | Gids.tv

Flirty Dancing gemist?
Flirty Dancing

SBS 6
2019-09-22 21:35:00

Uitzending van Flirty Dancing gemist?

Flirty Dancing Realityshow waarin Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze matchen. Seizoen 1 - Aflevering 3 . In de derde aflevering volgen we de zelfverzekerde Nancy en Irvin. Nancy is op zoek naar een creatieve man. Onder de vuurtoren op het prachtige strand van Texel ontmoeten zij elkaar tijdens een intieme dans. Zullen zij elkaars hart veroveren? Ook op de Rotterdamse brug met fonkelende skyline worden door de twee prachtige en sportieve singles Noémia en Simone de sterren van de hemel gedanst.
Uitzending :
Flirty Dancing

Uitzending van Flirty Dancing gemist? Realityshow waarin Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze matchen. Seizoen 1 - Aflevering 3 .

In de derde aflevering volgen we de zelfverzekerde Nancy en Irvin. Nancy is op zoek naar een creatieve man. Onder de vuurtoren op het prachtige strand van Texel ontmoeten zij elkaar tijdens een intieme dans. Zullen zij elkaars hart veroveren? Ook op de Rotterdamse brug met fonkelende skyline worden door de twee prachtige en sportieve singles Noémia en Simone de sterren van de hemel gedanst. Bekijk deze aflevering van Flirty Dancing hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Flirty Dancing

Flirty Dancing video's


Flirty Dancing TV-Nieuws