Floortje naar het einde van de Wereld gemist? | Gids.tv

Floortje naar het einde van de Wereld gemist?
Floortje naar het einde van de Wereld

NPO 1
2019-06-29 20:30:00

Uitzending van Floortje naar het einde van de Wereld gemist?

Floortje naar het einde van de Wereld Reisdocumentairereeks over mensen die een bijzonder bestaan leiden in de verste uithoeken op aarde. Seizoen 4 - Aflevering 4 van 6 - Maatsuyker. Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker, waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Australische Robyn Mundy en haar man Gary Miller, die voor een periode van een half jaar als vrijwilliger het eiland beheren. Floortje logeert bij hen om te horen hoe het is om op zo'n ruige plek, zo afgesloten van de buitenwereld te wonen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Uitzending van Floortje naar het einde van de Wereld gemist? Reisdocumentairereeks over mensen die een bijzonder bestaan leiden in de verste uithoeken op aarde. Seizoen 4 - Aflevering 4 van 6 - Maatsuyker.

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker, waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Australische Robyn Mundy en haar man Gary Miller, die voor een periode van een half jaar als vrijwilliger het eiland beheren. Floortje logeert bij hen om te horen hoe het is om op zo'n ruige plek, zo afgesloten van de buitenwereld te wonen. Bekijk deze aflevering van Floortje naar het einde van de Wereld hier terug.


Floortje naar het einde van de Wereld video's


Floortje naar het einde van de Wereld TV-Nieuws