Nieuw: Floortje terug naar het einde van de wereld gemist? | Gids.tv

Nieuw: Floortje terug naar het einde van de wereld gemist?
Reisdocumentaire

NPO 1
2020-02-20 21:25:00

Uitzending van Floortje terug naar het einde van de wereld gemist?

Floortje terug naar het einde van de wereld Floortje Dessing gaat terug naar een aantal mensen die ze de afgelopen jaren heeft bezocht en geportretteerd in het programma 'Floortje naar het einde van de wereld'. De komende donderdagen om 21:25 uur op NPO 1. Bijzondere wendingFloortje bezoekt vijf mensen uit de afgelopen zes seizoenen opnieuw. Wonen ze nog aan het einde van de wereld of heeft hun leven een bijzondere wending genomen? Nepal"Voor veel van onze hoofdpersonen is er na mijn eerste bezoek flink wat veranderd. Dat was voor mij aanleiding om deze serie te gaan maken", vertelt Dessing. In de eerste aflevering reist Floortje terug naar Maggie, die een weeshuis runt in Nepal. JemenNaast de vijf bekenden uit de serie reist Floortje ook met Het Rode Kruis terug naar Jemen, het land waar nog steeds een enorme humanitaire ramp plaatsvindt. Ze maakt daar het verhaal dat ze eerder niet kon maken omdat ze het grootste deel van haar verblijf in een schuilkelder zat en voortijdig het land moest verlaten. Die aflevering is op 5 maart te zien.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Floortje terug naar het einde van de wereld
Tip

Uitzending van Floortje terug naar het einde van de wereld gemist? Floortje Dessing gaat terug naar een aantal mensen die ze de afgelopen jaren heeft bezocht en geportretteerd in het programma 'Floortje naar het einde van de wereld'. De komende donderdagen om 21:25 uur op NPO 1.

Bijzondere wending
Floortje bezoekt vijf mensen uit de afgelopen zes seizoenen opnieuw. Wonen ze nog aan het einde van de wereld of heeft hun leven een bijzondere wending genomen?

Nepal
"Voor veel van onze hoofdpersonen is er na mijn eerste bezoek flink wat veranderd. Dat was voor mij aanleiding om deze serie te gaan maken", vertelt Dessing. In de eerste aflevering reist Floortje terug naar Maggie, die een weeshuis runt in Nepal.

Jemen
Naast de vijf bekenden uit de serie reist Floortje ook met Het Rode Kruis terug naar Jemen, het land waar nog steeds een enorme humanitaire ramp plaatsvindt. Ze maakt daar het verhaal dat ze eerder niet kon maken omdat ze het grootste deel van haar verblijf in een schuilkelder zat en voortijdig het land moest verlaten. Die aflevering is op 5 maart te zien.

Bekijk deze aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld hier terug.