Live: Bayern München – Paris Saint-Germain (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Bayern München – Paris Saint-Germain (Champions League) gemist?
Sport

RTL 7
2023-03-08 20:53:00
Tip, Live

Uitzending van UEFA Champions League: Bayern München - Paris Saint-Germain gemist? Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 20.55 uur. Het is misschien wel het mooiste affiche van de achtste finaleronde van de cup met de grote oren: de winnaar van 2019/2020 (Bayern) en de finalist in datzelfde seizoen (Paris Saint-Germain) spelen tegen elkaar.

Return
De heenwedstrijd in Parijs was op zichzelf een vermakelijke wedstrijd, de uitslag was er alleen niet echt naar. Bayern was de beste ploeg van het veld met het meeste balbezit en de beste kansen, alhoewel Paris misschien wel de grootste kans kreeg. Uiteindelijk scoorde de Fransman Kingsley Coman namens de Duitsers in de 53ste minuut.

Mbappé
Voor de koploper van Duitsland betekent deze uitslag eigenlijk maar één ding: de overwinning in eigen huis over de streep trekken. Voor de Parijzenaren is het trucje iets moeilijker, maar het is zeker niet onmogelijk. Ditmaal staan hoogstwaarschijnlijk Mbappé en Messi samen in de spits. Eerstgenoemde ontbrak in de heenwedstrijd. Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League: Bayern München - Paris Saint-Germain hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Champions League

UEFA Champions League: Bayern München - Paris Saint-Germain video's

UEFA Champions League: Bayern München - Paris Saint-Germain TV-Nieuws