Nieuw: Fout maar goud gemist? | Gids.tv

Nieuw: Fout maar goud gemist?
Amusement, Spel/quiz, spelshow

RTL 4
2022-09-01 20:31:00

Uitzending van Fout Maar Goud gemist?

Fout Maar Goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending Guilty pleasures: we durven er niet altijd voor uit te komen, maar iedereen heeft ze! In het nieuwe programma Fout maar goud leiden teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling én presentatrice Chantal Janzen twee teams door vijf spelrondes, met als missie de foute mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Alle fragmenten uit deze uitzending Gerard Joling over nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud: "Fout is het zeker" Bekijk deze video » Chantal Janzen in Fout maar goud: ‘Je hoeft het liedje niet af te zingen, Mattie’ Bekijk deze video » Fout maar goud: Marieke Elsinga blundert bij Britney Spears-vraag Bekijk deze video » Fout maar goud gemist? Marieke Elsinga boos op valsspelende Gerard en Mattie Bekijk deze video » HintsGedurende de show worden er verschillende spelrondes gespeeld waar punten mee te verdienen zijn. Het panel dat een ronde wint, verdient daarmee niet alleen punten, maar ook een hint over de mystery guest van het andere team. Hoe meer rondes er gewonnen worden, hoe meer aanwijzingen er te verdienen zijn die kunnen helpen bij het ontrafelen van het mysterie van de tegenstander. TandEen van de spelrondes speelt zich af op een unieke locatie: in de ‘Giechel van Geer’. Foute antwoorden worden bestraft met het trekken van een tand door één van de teamleden die letterlijk ín de giechel staat. Het weghalen brengt wel een groot risico met zich mee; de ‘Giechel van Geer’ kan dichtklappen. Als dat gebeurt, is het klaar en zijn de punten voor het andere team. Als alle spellen zijn gespeeld vindt de grote finale plaats. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud Bekijk deze video »
Uitzending :
Fout Maar Goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Fout Maar Goud gemist? Guilty pleasures: we durven er niet altijd voor uit te komen, maar iedereen heeft ze! In het nieuwe programma Fout maar goud leiden teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling én presentatrice Chantal Janzen twee teams door vijf spelrondes, met als missie de foute mystery guest van het andere team te ontmaskeren.

Hints
Gedurende de show worden er verschillende spelrondes gespeeld waar punten mee te verdienen zijn. Het panel dat een ronde wint, verdient daarmee niet alleen punten, maar ook een hint over de mystery guest van het andere team. Hoe meer rondes er gewonnen worden, hoe meer aanwijzingen er te verdienen zijn die kunnen helpen bij het ontrafelen van het mysterie van de tegenstander.

Tand
Een van de spelrondes speelt zich af op een unieke locatie: in de ‘Giechel van Geer’. Foute antwoorden worden bestraft met het trekken van een tand door één van de teamleden die letterlijk ín de giechel staat. Het weghalen brengt wel een groot risico met zich mee; de ‘Giechel van Geer’ kan dichtklappen. Als dat gebeurt, is het klaar en zijn de punten voor het andere team. Als alle spellen zijn gespeeld vindt de grote finale plaats.

Bekijk deze aflevering van Fout Maar Goud hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Fout maar goud

Fout Maar Goud video's

Fout Maar Goud TV-Nieuws