Start: Frozen Planet II gemist? | Gids.tv

Start: Frozen Planet II gemist?
Natuur

Canvas
2022-09-25 21:12:38
Tip

Uitzending van Frozen planet II gemist? Vanaf vanavond is de gloednieuwe Britse natuurdocumentaireserie Frozen Planet II te zien op Canvas. Deze serie is een vervolg op het veelgeprezen Frozen Planet, uit 2011. Net als toen is Sir David Attenborough de man die ons langs de prachtige beelden leidt.

Antarctica
Net als in de eerste serie van Frozen Planet gaat Sir David Attenborough op ontdekkingstocht door ijskoude gebieden. In de eerste aflevering van Frozen Planet II begint hij op Antarctica, waar hij ziet hoe keizerspinguïnkuikens aan het begin van de lente achtergelaten worden door hun ouders en hun weg moeten vinden door het gevaarlijke zee-ijs naar de verraderlijke wateren van de Zuidelijke Oceaan.

Himalaya
Deze eerste aflevering brengt Sir Attenborough ook naar de hoogste bergtoppen ter wereld. In de Himalaya is de meest donzige kat van onze planeet op jacht naar gerbils en woelmuizen. Ondertussen is de Siberische tijger in de noordelijke bossen van Noord-Amerika, Europa en Azië op zoek naar zwarte beren.

Bekijk deze aflevering van Frozen planet II hier terug.