Gemaakt in Nederland gemist? | Gids.tv

Gemaakt in Nederland gemist?
Gemaakt in Nederland

RTL 4
maandag 13 mei 21:33 uur

Uitzending van Gemaakt in Nederland gemist?

Gemaakt in Nederland In het nieuwe programma Gemaakt in Nederland gaan Katja Schuurman en Tijl Beckand op zoek naar de verhalen achter oer-Hollandse producten. Ze ontdekken hoe ze worden gemaakt, waar, door wie en waar de passie vandaan komt. In elke aflevering is het productieproces van één product van start tot eindproduct te zien en wordt ingegaan op persoonlijke verhalen van bijzondere werknemers, iconische reclames, de oorspronkelijke ingrediënten en de geschiedenis van het bedrijf. Schuurman en Beckand zijn in de eerste aflevering te gast bij een van de grootste bierbrouwers ter wereld: Heineken. Tijl bezoekt de schatkamer van de bierbrouwer en Katja gaat op zoek naar hét geheime ingrediënt van het beroemde bier.
Uitzending
Bekijk de uitzending van Gemaakt in Nederland
Nieuw, Tip, Docu

Uitzending van Gemaakt in Nederland gemist? In het nieuwe programma Gemaakt in Nederland gaan Katja Schuurman en Tijl Beckand op zoek naar de verhalen achter oer-Hollandse producten.

Ze ontdekken hoe ze worden gemaakt, waar, door wie en waar de passie vandaan komt. In elke aflevering is het productieproces van één product van start tot eindproduct te zien en wordt ingegaan op persoonlijke verhalen van bijzondere werknemers, iconische reclames, de oorspronkelijke ingrediënten en de geschiedenis van het bedrijf.

Schuurman en Beckand zijn in de eerste aflevering te gast bij een van de grootste bierbrouwers ter wereld: Heineken. Tijl bezoekt de schatkamer van de bierbrouwer en Katja gaat op zoek naar hét geheime ingrediënt van het beroemde bier. Bekijk deze aflevering van Gemaakt in Nederland hier terug.

Tags: werknemers, nederland, documentaire, geschiedenis, bier, heineken, katja schuurman, bierbrouwer, reclames, eerste aflevering, tv-programma, bierbrouwers, start, tijl beckand, producten

Gemaakt in Nederland NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »