Gemaakt In Nederland gemist? | Gids.tv

Gemaakt In Nederland gemist?
Gemaakt In Nederland

RTL 4
dinsdag 21 mei 15:06 uur

Uitzending van Gemaakt in Nederland gemist?

Gemaakt In Nederland Documentairereeks over hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat naar de regio Toscane in Italië. Hij mag binnenkijken bij een van de lokale leerlooierijen.
Uitzending
Bekijk de uitzending van Gemaakt in Nederland

Uitzending van Gemaakt In Nederland gemist? Documentairereeks over hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat naar de regio Toscane in Italië. Hij mag binnenkijken bij een van de lokale leerlooierijen. Bekijk deze aflevering van Gemaakt In Nederland hier terug.

Tags: nederland, fabriek, creatief, schoen, jaarlijks, regio, binnenkijken bij, moergestel, floris van bommel, producten, stappen

Gemaakt in Nederland NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.