Gestalkt: sekssites en lugubere foto's gemist? | Gids.tv

Gestalkt: sekssites en lugubere foto's gemist?
Informatief

SBS 6
2020-06-04 20:30:00

Uitzending van Gestalkt gemist?

Gestalkt over alleenstaande moeder Birgit gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birgit, een jonge alleenstaande moeder die doodsbang is voor haar stalker. Hij stuurt al ruim een jaar dreigementen en lugubere foto's. Hij biedt haar als prostituee aan op diverse sekssites. Daarnaast gebruikt de stalker het recente overlijden van Birgits moeder om haar het
Uitzending :
Gestalkt Gestalkt
Tip

Uitzending van Gestalkt gemist? Vanavond in Gestalkt het verhaal van Birgit, een jonge alleenstaande moeder die doodsbang is voor haar stalker.

Prostituee
Ze heeft geen idee wie het is, maar hij stuurt al ruim een jaar dreigementen en lugubere foto's. Hij biedt haar als prostituee aan op verschillende sekssites.

Overlijden moeder
Daarnaast gebruikt de stalker het recente overlijden van Birgits moeder om haar het leven zuur te maken. Diverse aanwijzingen leiden naar verschillende mensen die hierachter zouden kunnen zitten.

Bewijs
In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Bekijk deze aflevering van Gestalkt hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Gestalkt

Gestalkt video's


Gestalkt TV-Nieuws