Docu: Gold Rush - Dave Turin's Lost Mine gemist? | Gids.tv

Docu: Gold Rush - Dave Turin's Lost Mine gemist?
Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine

Discovery
2020-03-02 21:30:00
Tip

Uitzending van Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine gemist? Eigenaars van oude mijnen in de VS roepen opniewu de hulp in van de ervaren goudzoeker Dave Turin. Dave helpt bij het heropstarten van hun mijn, zodat er weer naar goud kan worden gezocht. Elke maandag om 21:30 uur op Discovery.

Goudzoekers
In Amerika wemelt het nog van de plekken waar mogelijk voor miljoenen dollars aan goud in de grond zit. Het zijn plekken die ooit verlaten zijn door eerdere generatie goudzoekers omdat ze niet de juiste middelen hadden om het laatste beetje uit de grond te halen.

Machines
De eigenaren van deze plekken schakelen nu de hulp in van goudveteraan Dave Turin om met zijn hulp dit goud alsnog te vinden. Hij heeft wél de machines die nodig zijn om het kostbare edelmetaal uit de verloren gewaande mijnen te krijgen. Zijn bijnaam is niet voor niets Dozer Dave.

Geluk
Maar dan moet hij wel eerst weten of er nog genoeg goud in de grond zit en waar precies. In het vorige seizoen vond hij wel goud, maar niet voldoende om de hoge kosten te dekken. Nu hoopt hij op meer geluk. Kan hij de juiste goudaders op het spoor komen?

Bekijk deze aflevering van Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine hier terug.