Terug: Gold Rush - White Water gemist? | Gids.tv

Terug: Gold Rush - White Water gemist?
Gold Rush: White Water

Discovery
maandag 18 november 21:30 uur
Tip

Uitzending van Gold Rush: White Water gemist? Vanavond start het derde seizoen van 'Gold Rush: White Water' op Discovery, elke maandag om 21:30 uur. Dustin Hurt denkt dat hij samen met zijn vader Fred een stuk meer goud uit de wateren van McKinley Creek kan halen dan vorig seizoen.

Plannen
Dustin heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe en nog gevaarlijkere waterstroom bij Cahoon Creek om daar onder water te gaan mijnen. Vader Fred heeft echter andere plannen en gelooft dat hoger in de bergen van de Chilkat Mountains nog meer goud te vinden is. Daar waar de bron ligt.

Samenwerking
Ze worden het niet eens, wat betekent dat vader en zoon na tien jaar samenwerking nu elk hun eigen weg gaan. Dubbele kans op het vinden van goud, maar ook twee keer zoveel kans op een fataal ongeluk.

Risico
De twee zijn bereid om veel risico te nemen bij het vinden van goud. En nu ze elk met een kleinere crew werken, is er minder onderlinge steun.

Bekijk deze aflevering van Gold Rush: White Water hier terug.

Tags: ongeluk, goud, discovery, mijnen, samenwerking, spel, duiken, bergen, fataal, alaska, dakota, fortuin, start, water, vader, rush, gold rush, zoon, seizoen, stuk

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV