Govert naar de grenzen van het heelal gemist? | Gids.tv

Govert naar de grenzen van het heelal gemist?
Govert naar de grenzen van het heelal

NPO 2
dinsdag 14 mei 21:15 uur
Nieuw, Tip, Docu

Uitzending van Govert naar de grenzen van het heelal gemist? Vanaf vanavond maakt Govert Schilling in de zesdelige wetenschappelijke documentairereeks Govert naar de grenzen van het heelal een fascinerende reis langs tal van astronomische hoogtepunten sinds die eerste stap op de maan van Neil Armstrong.

Het is dit jaar vijftig jaar na Apollo 11. Op die historische 21 juli 1969 was Govert twaalf jaar oud, en sinds dat magische moment is hij voorgoed verslingerd aan de kosmos.

In dit programma graven de makers in ons verleden, ze zoeken naar de oorsprong van de kosmos, ze jagen op planeten bij andere sterren, ze dromen over onze volgende bestemming in het zonnestelsel en ze leren de kijker hoe aarde en mens integraal deel uitmaken van dat wonderlijke heelal boven ons hoofd.

Bekijk deze aflevering van Govert naar de grenzen van het heelal hier terug.

Tags: amsterdam, overheid, miljoen, nederland, mexico, meteoriet, documentaire, maan, heelal, amerikaanse overheid, apollo, dinosaurussen, graven, aarde, sterren, tv-programma, 1969, hoogtepunten, rampen, govert, schilling, inslag, armstrong, govert schilling, planeten, noorden, werk, reis, bang

Govert naar de Grenzen van het Heelal NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.