Nieuw: Grantchester seizoen 4 gemist? | Gids.tv

Nieuw: Grantchester seizoen 4 gemist?
Grantchester

NPO 2
zaterdag 20 juli 20:05 uur

Uitzending van Grantchester gemist?

Grantchester Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op NPO 2. Dit zesdelige seizoen wordt elke zaterdag om 20:10 uur uitgezonden. MoordenIn de serie helpt de jonge dominee Sidney Chambers zijn vriend detective George Keating bij het oplossen van moorden in het dorpje Grantchester. Raciale spanningenDe komst van Nathaniel Todd, een zwarte Amerikaanse burgerrechtenactivist, zorgt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen voor raciale spanningen in het anders zo kalme Grantchester. HulpWanneer er ook nog een moord wordt gepleegd, heeft inspecteur Geordie Keating de hulp van Sydney Chambers hard nodig om te achterhalen hoe de vork in de steel zit. VerdachteAl snel is er een verdachte in beeld, maar of daarmee de zaak is opgelost, is nog maar de vraag. Bekijk de de trailer van seizoen 4 van Queer Eye Bekijk deze video » Meghan Markle toch in laatste seizoen Suits Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Grantchester
Tip, Serie

Uitzending van Grantchester gemist? Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op NPO 2. Dit zesdelige seizoen wordt elke zaterdag om 20:10 uur uitgezonden.

Moorden
In de serie helpt de jonge dominee Sidney Chambers zijn vriend detective George Keating bij het oplossen van moorden in het dorpje Grantchester.

Raciale spanningen
De komst van Nathaniel Todd, een zwarte Amerikaanse burgerrechtenactivist, zorgt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen voor raciale spanningen in het anders zo kalme Grantchester.

Hulp
Wanneer er ook nog een moord wordt gepleegd, heeft inspecteur Geordie Keating de hulp van Sydney Chambers hard nodig om te achterhalen hoe de vork in de steel zit.

Verdachte
Al snel is er een verdachte in beeld, maar of daarmee de zaak is opgelost, is nog maar de vraag.

Bekijk deze aflevering van Grantchester hier terug.

Tags: moord, verdachte, sydney, npo, serie, eerste aflevering, todd, vork, dominee, detective, moorden, vriend, hulp, npo 2, aflevering 1, burgerrechtenactivist, seizoen

Grantchester NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.