Nieuw: Green Warriors gemist? | Gids.tv

Nieuw: Green Warriors gemist?
Green Warriors

Canvas
maandag 22 juli 20:20 uur
Tip

Uitzending van Green Warriors gemist? Deze week is op maandag tot en met woensdag om 20:20 uur op Canvas een documentaireserie te zien waarin een team van GREEN Warriors drie grote milieuschandalen onder de aandacht brengt: in Paraguay, Zuid-Afrika en Indonesië.

Sojaproductie
Paraguay vertelt het verhaal van onze wereld. Om vee van over de hele wereld te voeden, vernietigt de gigantische sojaproductie de bossen van het land en wordt de omwonende bevolking bovendien blootgesteld aan een massale pesticidenvergiftiging.

Bewijs
In deze reportage werken journalisten en wetenschappers samen om het bewijs van de besmetting te vinden en ontwikkelen ze een uniek wetenschappelijk onderzoek naar de genetische schade bij kinderen die worden blootgesteld aan pesticiden.

Vervuiling
Zo hopen ze een nationaal debat op gang te brengen. Het team van 'GREEN Warriors' gaat terug naar de bron van de vervuiling en onderzoekt pesticidereuzen zoals Monsanto.

Bekijk deze aflevering van Green Warriors hier terug.

Tags: schade, debat, onderzoek, documentaire, zuid afrika, giftige, besmetting, afrika, bewijs, monsanto, documentaireserie, vervuiling, bevolking, wetenschappelijk onderzoek, paraguay, bossen, nationaal, voeden, wetenschappelijk, kinderen, team, reportage, warriors, canvas, aflevering 1

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.