Nieuw: Grenslanders gemist? | Gids.tv

Nieuw: Grenslanders gemist?
Grenslanders

NPO 3
zondag 25 augustus 20:20 uur

Uitzending van Grenslanders gemist?

Grenslanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Nederlands-Belgische thrillerserie. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 . Bert wordt van een gewisse dood gered door Tara. Hij wint steeds meer het vertrouwen van zijn Afrikaanse patiënte, Afi. Ze blijkt het slachtoffer van een bende meedogenloze mensenhandelaars. Wanneer Tara door een anonieme informant op het spoor wordt gezet van de Lorrendraaiers, een historische bende smokkelaars en piraten, neemt niemand haar spoor echter serieus. Intussen blijkt dat Bert en Tara ook persoonlijke problemen achter zich aanslepen. Voor het eerst valt de naam Shirin.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Grenslanders
Tip, Serie

Uitzending van Grenslanders gemist? Nederlands-Belgische thrillerserie. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 .

Bert wordt van een gewisse dood gered door Tara. Hij wint steeds meer het vertrouwen van zijn Afrikaanse patiënte, Afi. Ze blijkt het slachtoffer van een bende meedogenloze mensenhandelaars. Wanneer Tara door een anonieme informant op het spoor wordt gezet van de Lorrendraaiers, een historische bende smokkelaars en piraten, neemt niemand haar spoor echter serieus. Intussen blijkt dat Bert en Tara ook persoonlijke problemen achter zich aanslepen. Voor het eerst valt de naam Shirin. Bekijk deze aflevering van Grenslanders hier terug.

Tags: politie, piraten, nederland, bewoners, onbemand, jacht, bende, smokkelaars, vreemdelingen, plezierjacht, npo, slachtoffer, grensstreek, kogels, vlaanderen, start, spoor, dood, meisje, npo 3, aflevering 1, naam, seizoen

Grenslanders NIEUWS & VIDEOS