Slot: Grenslanders gemist? | Gids.tv

Slot: Grenslanders gemist?
Thrillerserie

NPO 3
Gisteren 20:15 uur

Uitzending van Grenslanders gemist?

Laatste afleveringen Grenslanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van de Nederlands-Belgische thrillerserie Grenslanders wordt duidelijk wat er precies is gebeurd tijdens de schietpartij op het spookscheepje langs de Westerschelde. ConflictLangzaamaan blijkt dat Sister Li het interne conflict tussen de Lorrendraaiers doelbewust heeft aangewakkerd. Ook komen we erachter dat de komst van Tara naar het Grensland niet geheel toevallig was. LevensbedreigendTerwijl de puzzelstukjes stap voor stap in elkaar vallen, komt Bert echter opnieuw in een levensbedreigende situatie terecht. Zeeland en Nederland herdenkende Slag om de Schelde Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Grenslanders
Tip, Serie

Uitzending van Grenslanders gemist? In de laatste aflevering van de Nederlands-Belgische thrillerserie Grenslanders wordt duidelijk wat er precies is gebeurd tijdens de schietpartij op het spookscheepje langs de Westerschelde.

Conflict
Langzaamaan blijkt dat Sister Li het interne conflict tussen de Lorrendraaiers doelbewust heeft aangewakkerd. Ook komen we erachter dat de komst van Tara naar het Grensland niet geheel toevallig was.

Levensbedreigend
Terwijl de puzzelstukjes stap voor stap in elkaar vallen, komt Bert echter opnieuw in een levensbedreigende situatie terecht.

Bekijk deze aflevering van Grenslanders hier terug.

Tags: schietpartij, conflict, westerschelde, langzaamaan, slot, aflevering 7, aflevering 4, laatste aflevering, seizoen

Grenslanders NIEUWS & VIDEOS