Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland gemist? | Gids.tv

Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland gemist?
Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

NET 5
dinsdag 12 november 20:30 uur

Uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist?

Eerste aflevering Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. AndersIn dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger zijn en met hun buitenlandse geliefde in een ander land wonen. Daar zijn de cultuur en levenswijze compleet anders dan thuis. Niet eenvoudigTijdens hun zwangerschap beseffen ze steeds meer dat het land waar ze wonen mijlenver afstaat van wat ze gewend zijn en dat het opvoeden van een kind in dit land niet altijd eenvoudig zal zijn. SurinameDe eerste aflevering gaat over de 26-jarige Marceline in Suriname. In 2016 liep ze daar stage. In haar vrije tijd gaat ze op salsales en ontmoet daar Zach (32). Als de vriendschap uitmondt in een relatie, vestigt Marceline zich permanent in Paramaribo. NachtmerrieAl snel is ze in verwachting van hun eerste kindje. In Suriname betekent dat lang wachten voor controles bij de gynaecoloog, geen voorbereiding op de bevalling en babyspullen van lage kwaliteit. Maar dat alles valt nog in het niet bij Marcelines bevalling, die één grote nachtmerrie wordt. Kersverse vader Danny Froger wil nu al tweede kind Bekijk deze video » Shelly Sterk is er weer helemaal bovenop na horrorbevalling Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland
Tip

Uitzending van Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland gemist? Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur.

Anders
In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger zijn en met hun buitenlandse geliefde in een ander land wonen. Daar zijn de cultuur en levenswijze compleet anders dan thuis.

Niet eenvoudig
Tijdens hun zwangerschap beseffen ze steeds meer dat het land waar ze wonen mijlenver afstaat van wat ze gewend zijn en dat het opvoeden van een kind in dit land niet altijd eenvoudig zal zijn.

Suriname
De eerste aflevering gaat over de 26-jarige Marceline in Suriname. In 2016 liep ze daar stage. In haar vrije tijd gaat ze op salsales en ontmoet daar Zach (32). Als de vriendschap uitmondt in een relatie, vestigt Marceline zich permanent in Paramaribo.

Nachtmerrie
Al snel is ze in verwachting van hun eerste kindje. In Suriname betekent dat lang wachten voor controles bij de gynaecoloog, geen voorbereiding op de bevalling en babyspullen van lage kwaliteit. Maar dat alles valt nog in het niet bij Marcelines bevalling, die één grote nachtmerrie wordt.

Bekijk deze aflevering van Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland hier terug.

Tags: vrouwen, buitenland, kwaliteit, liefde, zwanger, cultuur, zwangerschap, bevalling, suriname, vriendschap, spin, controles, eerste aflevering, show, paramaribo, relatie, reality, baby, net5, stage, jennifer hoffman, opvoeden, aflevering 1, grenzeloos verliefd, seizoen, spin-off

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland NIEUWS & VIDEOS