Deel 2: Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? | Gids.tv

Deel 2: Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist?
Harrie Jekkers & Klein Orkest

NPO 1
zaterdag 7 september 22:15 uur

Uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist?

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deel twee van het muziektheaterprogramma met Harrie Jekkers & Klein Orkest. Na lange tijd keerden ze weer terug in het theater. Vanavond is het tweed een laatste deel van de voorstelling 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug' te zien. EvergreensHarrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. KinderliedjesOok kreeg de band een Edison uitgereikt voor de lp Roltrap naar de Maan. Een lp met dertien prachtige kinderliedjes, waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed. Harrie Jekkers wil vroeger nog een keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Harrie Jekkers kan prima zonder het artiestenbestaan: "Ik had geen zin meer" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest
Tip

Uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Deel twee van het muziektheaterprogramma met Harrie Jekkers & Klein Orkest. Na lange tijd keerden ze weer terug in het theater. Vanavond is het tweed een laatste deel van de voorstelling 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug' te zien.

Evergreens
Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen.

Kinderliedjes
Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de lp Roltrap naar de Maan. Een lp met dertien prachtige kinderliedjes, waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed. Harrie Jekkers wil vroeger nog een keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest.

Bekijk deze aflevering van Harrie Jekkers & Klein Orkest hier terug.

Tags: nederland, den haag, theater, maan, orkest, voorstelling, top 2000, borst, edison, kinderliedjes, roltrap, 35 jaar, kinderen, zanger, harrie jekkers, band, aflevering 2, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV