Nieuw: Heel Holland Bakt Kids gemist? | Gids.tv

Nieuw: Heel Holland Bakt Kids gemist?
Informatief, Koken/eten

NPO 3
2020-10-03 19:25:00

Uitzending van Heel Holland Bakt Kids gemist?

Nieuw: Heel Holland Bakt Kids Vanaf vanavond is het nieuwe programma Heel Holland Bakt Kids elke zaterdag om 19:25 uur bij Zapp op NPO 3 te zien. HulpNa zeven jaar met volwassenen krijgen nu ook kinderen de kans om zich te laten zien in de tent van Heel Holland Bakt. In de strijd om de titel van beste thuisbakker te winnen, krijgen alle kinderen hulp van hun vader of moeder. JuryOok in de kindereditie beoordelen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven de baksels en bepalen wie de meesterbakker van de week wordt. André van Duin is de presentator. DierendagHet thema in de eerste aflevering is Dierendag en dat is duidelijk te zien in de tent. De bakduo's decoreren dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk. Heel Holland Bakt Kids: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Heel Holland Bakt Kids start 3 oktober: ‘Papa is mijn assistent’ (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Heel Holland Bakt Kids gemist?

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Heel Holland Bakt Kids elke zaterdag om 19:25 uur bij Zapp op NPO 3 te zien.

Hulp
Na zeven jaar met volwassenen krijgen nu ook kinderen de kans om zich te laten zien in de tent van Heel Holland Bakt. In de strijd om de titel van beste thuisbakker te winnen, krijgen alle kinderen hulp van hun vader of moeder.

Jury
Ook in de kindereditie beoordelen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven de baksels en bepalen wie de meesterbakker van de week wordt. André van Duin is de presentator.

Dierendag
Het thema in de eerste aflevering is Dierendag en dat is duidelijk te zien in de tent. De bakduo's decoreren dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk.

Bekijk deze aflevering van Heel Holland Bakt Kids hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt Kids

Heel Holland Bakt Kids video's


Heel Holland Bakt Kids TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen