Finale: Heel Holland Bakt gemist? | Gids.tv

Finale: Heel Holland Bakt gemist?
Heel Holland Bakt

NPO 1
2020-02-09 20:25:00

Uitzending van Heel Holland Bakt gemist?

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Culinaire wedstrijd waarin men op zoek gaat naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Seizoen 7 - Aflevering 9 van 10 . Tien getalenteerde bakkers strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2019-2020.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Heel Holland Bakt
Tip

Uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Anouk, Esther en Jeanette nemen het tegen elkaar op om de titel 'Beste Thuisbakker Nederland seizoen 2019-2020'.

Rubiks kubus
In de signatuuropdracht maken de bakkers een eetbare Rubiks kubus. Smaak en techniek zijn belangrijk, met verschillende herkenbare blokken.

Technische opdracht
Voor de technische opdracht maken de finalisten een surprisedessert. Een bol van chocolade, waarin een gebakje verstopt zit.

Taartspektakel
Op de laatste dag maken de deelnemers maar liefst 1,5 meter taartspektakel, zodat er genoeg is voor alle fans die erbij zijn op de slotdag. Het wordt een meesterwerk waarbij de finalisten veel kunnen laten zien. Verschillende structuren en smaken, die als één geheel moeten samenkomen in deze enorme taart.

Bekijk deze aflevering van Heel Holland Bakt hier terug.


Heel Holland Bakt video's


Heel Holland Bakt TV-Nieuws