Verslag: Herdenking ramp MH 17 gemist? | Gids.tv

Verslag: Herdenking ramp MH 17 gemist?
Herdenking ramp MH 17

NPO 2
woensdag 17 juli 18:55 uur

Uitzending van Herdenking ramp MH 17 gemist?

Herdenking van ramp MH17 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Verslag van de vijfde herdenking van de ramp met de MH17, die eerder vandaag plaatsvond in het herinneringsbos in Park Vijfhuizen bij Schiphol. Jeroen Overbeek presenteert de uitzending. Nationaal Monument MH17De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid van nabestaanden, minister-president Rutte en de ambassadeurs van de zeventien landen waarvandaan de slachtoffers kwamen. NamenHet hart van het programma bestaat uit het voorlezen van de namen van de 298 slachtoffers. Daarnaast spreekt minister-president Rutte, is er muziek en zang en eindigt het programma met een defilé waarbij bloemen worden gelegd langs het monument. OekraïneBij de ramp met de MH17, die onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur boven Oekraïne uit de lucht werd geschoten, kwamen alle inzittenden om het leven. Onder hen waren 196 Nederlanders. Premier Rutte: ‘Heel belangrijk dat verdachten MH17 voor gerecht komen’ Bekijk deze video » Vijfde verdachte MH17 genoemd door D66-politicus Sjoerd Sjoerdsma Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Herdenking ramp MH 17
Tip

Uitzending van Herdenking ramp MH 17 gemist? Verslag van de vijfde herdenking van de ramp met de MH17, die eerder vandaag plaatsvond in het herinneringsbos in Park Vijfhuizen bij Schiphol. Jeroen Overbeek presenteert de uitzending.

Nationaal Monument MH17
De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid van nabestaanden, minister-president Rutte en de ambassadeurs van de zeventien landen waarvandaan de slachtoffers kwamen.

Namen
Het hart van het programma bestaat uit het voorlezen van de namen van de 298 slachtoffers. Daarnaast spreekt minister-president Rutte, is er muziek en zang en eindigt het programma met een defilé waarbij bloemen worden gelegd langs het monument.

Oekraïne
Bij de ramp met de MH17, die onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur boven Oekraïne uit de lucht werd geschoten, kwamen alle inzittenden om het leven. Onder hen waren 196 Nederlanders.

Bekijk deze aflevering van Herdenking ramp MH 17 hier terug.

Tags: amsterdam, ramp, herdenking, president, monument, oorlog, muziek, minister, voorlezen, bloemen, uitzending, documentaire, nationaal monument, minister president, npo, nationaal, vijfhuizen, mh17, lumpur, kuala lumpur, kuala, magazine, jeroen overbeek, ade, minister-president rutte, npo 2

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.