Muziek: Het beste van... Beyoncé gemist? | Gids.tv

Muziek: Het beste van... Beyoncé gemist?
Muziek, Populaire muziek

NPO 3
2022-06-29 20:24:00
Tip

Uitzending van Het beste van... Beyoncé gemist? Beyoncé Knowles is pas veertig jaar, maar geldt als een levende legende. Onlangs verraste ze haar fans met de nieuwe single 'Break My Soul' - een mooie reden om eens in haar oeuvre te duiken. Vanavond is de special Het beste van... Beyoncé te zien op NPO 3.

Destiny's Child
Al op piepjonge leeftijd werd Beyoncé een wereldster als onderdeel van de meidengroep Destiny's Child, die 25 jaar geleden doorbrak met 'No, No, No' en vervolgens hits scoorde met onder meer 'Say My Name', 'Survivor' en 'Bootylicious'. Vervolgens vond Beyoncé het echter tijd voor een solocarrière en die kwam in 2003 glorieus van de grond met de wereldhit 'Crazy in Love' en de plaat Dangerously in Love.

Clips
Tegenwoordig vormt Beyoncé samen met Jay-Z een powerkoppel waar je u tegen zegt. Gedurende haar carrière was het visuele aspect altijd van groot belang, met veel geweldige clips tot gevolg. Bovendien is ze door de jaren heen steeds politiek geëngageerder geworden, wat tot een climax kwam met het veelgeprezen album Lemonade (2016). Wat zijn de herinneringen van BN'ers aan haar muziek?

Bekijk deze aflevering van Het beste van... Beyoncé hier terug.