Terug: Het Beste Van Got Talent Worldwide gemist? | Gids.tv

Terug: Het Beste Van Got Talent Worldwide gemist?
Het Beste Van Got Talent Worldwide

RTL 4
2019-08-11 21:26:00

Uitzending van Het Beste Van Got Talent Worldwide gemist?

Terug: Het Beste Van Got Talent Worldwide De komende weken zendt RTL 4 op zondagavond Het Beste van Got Talent Worldwide uit. Iedere week zijn twee uur lang bijzondere momenten uit buitenlandse versies van het programma Got Talent te zien. Met vanavond talenten uit onder andere België en Mongolië. Opsluiten in bak waterWe zien onder meer een kandidaat uit België die het wereldrecord 'flan opzuigen' wil verbreken. Een andere kandidaat zet letterlijk zijn leven op het spel als hij zichzelf opsluit in een bak met water. Steengoede zangerEn dan is er nog de winnaar van 'Mongolia's Got Talent': een steengoede zanger, met zijn countrysound en een bijpassend vloeiend Amerikaans accent. Nederlandse magische meidengroep Angels Inc. schittert in Britain’s Got Talent Bekijk deze video » Nederlandse Angels Inc. naar halve finale Britain’s Got Talent Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Het Beste Van Got Talent Worldwide
Tip

Uitzending van Het Beste Van Got Talent Worldwide gemist? De komende weken zendt RTL 4 op zondagavond Het Beste van Got Talent Worldwide uit. Iedere week zijn twee uur lang bijzondere momenten uit buitenlandse versies van het programma Got Talent te zien. Met vanavond talenten uit onder andere België en Mongolië.

Opsluiten in bak water
We zien onder meer een kandidaat uit België die het wereldrecord 'flan opzuigen' wil verbreken. Een andere kandidaat zet letterlijk zijn leven op het spel als hij zichzelf opsluit in een bak met water.

Steengoede zanger
En dan is er nog de winnaar van 'Mongolia's Got Talent': een steengoede zanger, met zijn countrysound en een bijpassend vloeiend Amerikaans accent.

Bekijk deze aflevering van Het Beste Van Got Talent Worldwide hier terug.


Het Beste Van Got Talent Worldwide TV-Nieuws