Nieuw: Het echte leven in de dierentuin gemist? | Gids.tv

Nieuw: Het echte leven in de dierentuin gemist?
Het echte leven in de dierentuin

NPO 1
2019-06-16 21:25:00

Uitzending van Het echte leven in de dierentuin gemist?

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentairereeks over de dieren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 . We zien hoe de strijd losbarst als een nieuw mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. De jonge schuttersvissen krijgen schietles van de oudjes. Reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen beginnen aan het avontuur dat hopelijk mag gaan leiden tot een paring en jonge panda's.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Tip

Uitzending van Het echte leven in de dierentuin gemist? Vanavond gaat het zesdelige programma 'Het echte leven in de dierentuin', opgenomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, van start. Elke zondag om 21:20 uur spelen dieren de hoofdrol op NPO 1.

Kenmerkend voor het programma is het unieke perspectief waaruit gefilmd wordt. Het leven van de dieren wordt dag en nacht door verborgen camera's vastgelegd om de dieren goed te kunnen volgen en om te laten zien wat zich afspeelt in de dierentuin na sluitingstijd en op plekken waar je als bezoeker niet mag komen.

Daarnaast vertellen gepassioneerde verzorgers wat zich achter de schermen afspeelt: werken aan soortbehoud, natuurbescherming en wetenschappelijk onderzoek.

In de eerste aflevering is te zien hoe de strijd losbarst als een nieuw mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. Jonge schuttersvissen krijgen schietles van de oudjes en reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen beginnen aan het avontuur dat hopelijk mag gaan leiden tot paring en... een jonge panda. Bekijk deze aflevering van Het echte leven in de dierentuin hier terug.


Het echte leven in de dierentuin video's


Het echte leven in de dierentuin TV-Nieuws