Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? | Gids.tv

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?
Het geheime dagboek van Hendrik Groen

NPO 1
dinsdag 17 september 16:25 uur

Uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Het geheime dagboek van Hendrik Groen Nederlandse dramaserie. Seizoen 1 - Aflevering 7 van 12 - Juli. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen
Serie

Uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Nederlandse dramaserie. Seizoen 1 - Aflevering 7 van 12 - Juli.

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde? Bekijk deze aflevering van Het geheime dagboek van Hendrik Groen hier terug.

Tags: amsterdam, koffie, bewoners, groen, verzorgingstehuis, verzorgingshuis, amsterdam-noord, dramaserie, dagboek, geraniums, dood, drinken, het geheime dagboek van hendrik groen, aflevering 7, seizoen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen NIEUWS & VIDEOS