Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? | Gids.tv

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?
Het geheime dagboek van Hendrik Groen

NPO 1
2019-10-21 22:20:00

Uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Het geheime dagboek van Hendrik Groen Nederlandse dramaserie. Seizoen 2 - Aflevering 2 van 12 - Zolang er leven is: februari. Hond Mo is nog altijd ziek en ook Evert lijkt zich niet goed te voelen. Hendrik maakt zich zorgen en wil dat Evert naar de dokter gaat, maar die is eigenwijs. De Omanido's krijgen te horen dat alleen een bewonerscommissie inzicht kan krijgen in de bestuurlijke zaken rondom de leegstand in het verzorgingshuis. Ze willen dat directrice Stelwagen verkiezingen uitschrijft voor zo'n commissie en ze besluiten zich allemaal kandidaat te stellen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Serie

Uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Nederlandse dramaserie. Seizoen 2 - Aflevering 2 van 12 - Zolang er leven is: februari.

Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Uitgeschreven was hij, na de dood van z'n geliefde Eefje. Het beetje glans dat Omanido nog aan het leven gaf, verdween nadat zij uit het leven weggleed. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Hendrik begint weer te schrijven. Wachten op de dood kan altijd nog. En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine en Grietje besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingstehuis... Bekijk deze aflevering van Het geheime dagboek van Hendrik Groen hier terug.