Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? | Gids.tv

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?
Het geheime dagboek van Hendrik Groen

NPO 1
2019-10-24 16:20:00

Uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Het geheime dagboek van Hendrik Groen Nederlandse dramaserie. Seizoen 2 - Aflevering 2 van 12 - Zolang er leven is: februari. Hond Mo is nog altijd ziek en ook Evert lijkt zich niet goed te voelen. Hendrik maakt zich zorgen en wil dat Evert naar de dokter gaat, maar die is eigenwijs. De Omanido's krijgen te horen dat alleen een bewonerscommissie inzicht kan krijgen in de bestuurlijke zaken rondom de leegstand in het verzorgingshuis. Ze willen dat directrice Stelwagen verkiezingen uitschrijft voor zo'n commissie en ze besluiten zich allemaal kandidaat te stellen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Serie, Herhaling

Uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Nederlandse dramaserie. Seizoen 2 - Aflevering 2 van 12 - Zolang er leven is: februari.

Hond Mo is nog altijd ziek en ook Evert lijkt zich niet goed te voelen. Hendrik maakt zich zorgen en wil dat Evert naar de dokter gaat, maar die is eigenwijs. De Omanido's krijgen te horen dat alleen een bewonerscommissie inzicht kan krijgen in de bestuurlijke zaken rondom de leegstand in het verzorgingshuis. Ze willen dat directrice Stelwagen verkiezingen uitschrijft voor zo'n commissie en ze besluiten zich allemaal kandidaat te stellen. Bekijk deze aflevering van Het geheime dagboek van Hendrik Groen hier terug.