Nieuw: Het Gevoel van de Vierdaagse gemist? | Gids.tv

Nieuw: Het Gevoel van de Vierdaagse gemist?
Het Gevoel van de Vierdaagse

NPO 1
dinsdag 16 juli 19:05 uur

Uitzending van Het Gevoel van de Vierdaagse gemist?

Eerste aflevering Het Gevoel van de Vierdaagse gemist? Bekijk hier de hele uitzending Van vanavond en met vrijdag is elke dag rond 19:10 uur het Gevoel van de Vierdaagse te zien op NPO 1. Tienduizenden wandelaarsFons de Poel en Sander de Kramer doen dagelijks verslag van het grootste wandelevenement van de wereld, dat in Nijmegen jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt. VerhalenIn korte minireportages zoemt het programma in op de wandelaars. Verhalen over het lopen, de liefde, het lijden en het leven. Mega-evenementDe Vierdaagse van Nijmegen beleeft de 103e editie en is uitgegroeid tot een aanstekelijk mega-evenement. Of zoals Fons de Poel, zelf Nijmegenaar van geboorte, het uitspreekt: "De Vierdaagse is als een speelfilm met duizenden hoofdrolspelers." Jamai Loman doet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse bijna van start. Deelnemers zijn er klaar voor. Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Het Gevoel van de Vierdaagse
Tip

Uitzending van Het Gevoel van de Vierdaagse gemist? Van vanavond en met vrijdag is elke dag rond 19:10 uur het Gevoel van de Vierdaagse te zien op NPO 1.

Tienduizenden wandelaars
Fons de Poel en Sander de Kramer doen dagelijks verslag van het grootste wandelevenement van de wereld, dat in Nijmegen jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt.

Verhalen
In korte minireportages zoemt het programma in op de wandelaars. Verhalen over het lopen, de liefde, het lijden en het leven.

Mega-evenement
De Vierdaagse van Nijmegen beleeft de 103e editie en is uitgegroeid tot een aanstekelijk mega-evenement. Of zoals Fons de Poel, zelf Nijmegenaar van geboorte, het uitspreekt: "De Vierdaagse is als een speelfilm met duizenden hoofdrolspelers."

Bekijk deze aflevering van Het Gevoel van de Vierdaagse hier terug.

Tags: miljoen, nijmegen, liefde, rijk, geboorte, vierdaagse, npo, tienduizenden, jaarlijks, speelfilm, fons de poel, magazine, sander de kramer, npo 1, aflevering 1

Het Gevoel van de Vierdaagse NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.