Docu: Het Moment - Woodstock gemist? | Gids.tv

Docu: Het Moment - Woodstock gemist?
Het Moment: Woodstock

NPO 1
woensdag 14 augustus 22:15 uur

Uitzending van Het Moment: Woodstock gemist?

Het Moment: Woodstock Documentaire waarin het legendarische popfestival Woodstock opnieuw tot leven wordt gebracht, aan de hand van uniek beeldmateriaal, ooggetuigenverslagen en gesprekken met mensen voor wie dat ene moment allesbepalend is geweest. - Aflevering 1 . Dieuwertje Blok brengt het legendarische popfestival Woodstock opnieuw tot leven. Dit doet zij aan de hand van uniek beeldmateriaal, ooggetuigenverslagen en gesprekken met mensen voor wie dat ene moment allesbepalend is geweest. In een persoonlijke zoektocht reist Dieuwertje af naar de plek waar het evenement destijds plaatsvond en spreekt ze met hoofdrolspelers van toen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Het Moment: Woodstock
Tip

Uitzending van Het Moment: Woodstock gemist? In deze documentaire brengt presentator Dieuwertje Blok het legendarische popfestival Woodstock opnieuw tot leven. Dit doet zij aan de hand van uniek beeldmateriaal, ooggetuigenverslagen en gesprekken met mensen voor wie dat ene moment allesbepalend is geweest.

Hoofdrolspelers
In een persoonlijke zoektocht reist Dieuwertje af naar de plek waar het evenement destijds plaatsvond en spreekt ze met hoofdrolspelers van toen.

Moeder aller festivals
Dieuwertje reist door de Verenigde Staten op weg naar de velden van Bethel ten noorden van New York, waar precies vijftig jaar geleden ruim 500.000 bezoekers samenkwamen. Woodstock ging de geschiedenis in als de moeder aller festivals.

Impact
Wat is de impact van het feest van 'drie dagen vrede en muziek' geweest? Dieuwertje gaat terug in de tijd en ontdekt de idealen van Woodstock. Wat vonden mensen belangrijk en hoe uitte zich dat?

Bekijk deze aflevering van Het Moment: Woodstock hier terug.

Tags: feest, verenigde staten, muziek, zoektocht, new york, documentaire, presentator, festivals, geschiedenis, popfestival, woodstock, beeldmateriaal, vrede, dieuwertje blok, noorden, moeder, plek, aflevering 1

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.