Nieuw: Het Mooiste Liedje gemist? | Gids.tv

Nieuw: Het Mooiste Liedje gemist?
Het Mooiste Liedje

SBS 6
zondag 13 oktober 21:00 uur

Uitzending van Het Mooiste Liedje gemist?

Het Mooiste Liedje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Show waarin Johnny de Mol en Gerard Ekdon op zoek gaan naar het mooiste liedje van Nederland. - Aflevering 1 van 6 . In ons kleine landje worden prachtige liedjes geschreven, wereldhits zelfs, liedjes die ons herinneren aan belangrijke momenten in ons leven. Heel Nederland heeft liedjes mogen insturen en daaruit is een lijst met 50 mooie liedjes ontstaan. Maar welke is nou het mooist? Bekende artiesten zingen de grootste hits van Nederlandse bodem. Een vakjury selecteert de tien beste nummers en in de finale mag heel Nederland bepalen wat het allermooiste liedje van ons land is.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Het Mooiste Liedje
Tip

Uitzending van Het Mooiste Liedje gemist? Show waarin Johnny de Mol en Gerard Ekdon op zoek gaan naar het mooiste liedje van Nederland. - Aflevering 1 van 6 .

In ons kleine landje worden prachtige liedjes geschreven, wereldhits zelfs, liedjes die ons herinneren aan belangrijke momenten in ons leven. Heel Nederland heeft liedjes mogen insturen en daaruit is een lijst met 50 mooie liedjes ontstaan. Maar welke is nou het mooist? Bekende artiesten zingen de grootste hits van Nederlandse bodem. Een vakjury selecteert de tien beste nummers en in de finale mag heel Nederland bepalen wat het allermooiste liedje van ons land is. Bekijk deze aflevering van Het Mooiste Liedje hier terug.

Tags: lijst, nederland, zingen, finale, zomer, show, hits, sbs6, johnny de mol, aflevering 1, de mol, het mooiste liedje

Het Mooiste Liedje NIEUWS & VIDEOS