Het Spaanse Dorp: Polopos gemist? | Gids.tv

Het Spaanse Dorp: Polopos gemist?
Het Spaanse Dorp: Polopos

RTL 4
maandag 12 augustus 21:35 uur

Uitzending van Het Spaanse Dorp: Polopos gemist?

Het Spaanse Dorp: Polopos Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Seizoen 1 - Aflevering 31. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Het Spaanse Dorp: Polopos
Actueel

Uitzending van Het Spaanse Dorp: Polopos gemist? Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Seizoen 1 - Aflevering 31.

Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten? Bekijk deze aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos hier terug.

Tags: burgemeester, droomhuis, leegloop, dorpsbewoners, realityshow, koppel, nederlandse koppels, nieuw leven, seizoen, polopos

Het Spaanse Dorp: Polopos NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.