Het Spaanse Dorp: Polopos gemist? | Gids.tv

Het Spaanse Dorp: Polopos gemist?
Het Spaanse Dorp: Polopos

RTL 4
2019-08-27 21:32:00

Uitzending van Het Spaanse Dorp: Polopos gemist?

Het Spaanse Dorp: Polopos Seizoen 1 - Aflevering 42 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje kampt met grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?
Uitzending :
Het Spaanse Dorp: Polopos
Actueel

Uitzending van Het Spaanse Dorp: Polopos gemist? Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Seizoen 1 - Aflevering 42.

Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten? Bekijk deze aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Spaanse Dorp: Polopos

Het Spaanse Dorp: Polopos video's


Het Spaanse Dorp: Polopos TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen