Terug: Hier zijn de Van Rossems gemist? | Gids.tv

Terug: Hier zijn de Van Rossems gemist?
Hier zijn de Van Rossems

NPO 2
2020-02-04 20:30:00

Uitzending van Hier zijn de Van Rossems gemist?

Hier zijn de Van Rossems in Zutphen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Culturele reportagereeks waarin Maarten van Rossem samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent een stad in Nederland of directe omgeving verkent. Seizoen 6 - Aflevering 1 van 6 - Zutphen. Zutphen blijkt een stad te zijn waar de Van Rossems blij door worden verrast. Als Vincent niet net al was verhuisd, zou hij serieus overwegen Zutphen als woonplaats te kiezen. Hij komt tot die conclusie nadat het drietal de vele torens van de stad aan de IJssel heeft bewonderd, het nabijgelegen Museum MORE heeft bezocht en van het vele groen in de stad heeft genoten. Maarten is enthousiast over de Librije, waar hij oog in oog komt te staan met een eerste druk van het destijds ketterse boek van Copernicus, waarin niet de aarde maar de zon tot centrum van ons zonnestelsel werd verklaard.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Hier zijn de Van Rossems gemist? Culturele reportagereeks waarin Maarten van Rossem samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent een stad in Nederland of directe omgeving verkent. Seizoen 6 - Aflevering 1 van 6 - Zutphen.

Zutphen blijkt een stad te zijn waar de Van Rossems blij door worden verrast. Als Vincent niet net al was verhuisd, zou hij serieus overwegen Zutphen als woonplaats te kiezen. Hij komt tot die conclusie nadat het drietal de vele torens van de stad aan de IJssel heeft bewonderd, het nabijgelegen Museum MORE heeft bezocht en van het vele groen in de stad heeft genoten. Maarten is enthousiast over de Librije, waar hij oog in oog komt te staan met een eerste druk van het destijds ketterse boek van Copernicus, waarin niet de aarde maar de zon tot centrum van ons zonnestelsel werd verklaard. Bekijk deze aflevering van Hier zijn de Van Rossems hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hier zijn de Van Rossems

Hier zijn de Van Rossems video's


Hier zijn de Van Rossems TV-Nieuws