Hier zijn de Van Rossems: Gouda gemist? | Gids.tv

Hier zijn de Van Rossems: Gouda gemist?
Hier zijn de Van Rossems

NPO 2
2020-02-11 20:30:00

Uitzending van Hier zijn de Van Rossems gemist?

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week reizen broers Maarten en Vincent en zus Sis van Rossem in Hier zijn de Van Rossems naar Gouda. Slappe bodemDaar houden ze zich bezig met een actueel probleem: bodemdaling. Hier is goed te zien hoe gebouwen langzaam wegzakken in de slappe bodem. Oude stadMaarten verklaart dat verschijnsel en Vincent legt uit hoe groot dat probleem is in een oude stad als Gouda, waar de oude gebouwen verschillende soorten fundering hebben. StadhuisDe drie staan ook stil bij de schoonheid van enkele van die oude panden. Zo geeft Sis een toelichting op de Waag en vertelt Vincent het verhaal van het karakteristieke stadhuis. Sis van Rossem over Hier zijn de Van Rossems: 'Welke idioot maakt een programma met drie bejaarden?' Bekijk deze video » Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Hier zijn de Van Rossems gemist? Deze week reizen broers Maarten en Vincent en zus Sis van Rossem in Hier zijn de Van Rossems naar Gouda.

Slappe bodem
Daar houden ze zich bezig met een actueel probleem: bodemdaling. Hier is goed te zien hoe gebouwen langzaam wegzakken in de slappe bodem.

Oude stad
Maarten verklaart dat verschijnsel en Vincent legt uit hoe groot dat probleem is in een oude stad als Gouda, waar de oude gebouwen verschillende soorten fundering hebben.

Stadhuis
De drie staan ook stil bij de schoonheid van enkele van die oude panden. Zo geeft Sis een toelichting op de Waag en vertelt Vincent het verhaal van het karakteristieke stadhuis.

Bekijk deze aflevering van Hier zijn de Van Rossems hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hier zijn de Van Rossems

Hier zijn de Van Rossems video's


Hier zijn de Van Rossems TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier