Hier zijn de Van Rossems: Bergen op Zoom gemist? | Gids.tv

Hier zijn de Van Rossems: Bergen op Zoom gemist?
Hier zijn de Van Rossems

NPO 2
2020-02-18 20:30:00

Uitzending van Hier zijn de Van Rossems gemist?

Hier zijn de Van Rossems in Bergen op Zoom gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maarten van Rossem bezoekt vanavond, samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent, Bergen op Zoom. HandelBergen op Zoom is van oudsher een kruispunt van Holland, Zeeland en België en was ooit een heel belangrijke handels- en vestingstad. De Van Rossems zien daar nog de sporen van, zoals de spectaculair gerestaureerde vestingwerken en het rijke Markiezenhof. KermisIn dat vijftiende-eeuwse stadspaleis maken ze onder meer kennis met 'Jan met de lippen', een enorme schouw en een prachtige maquette van de stad. Het kermismuseum op zolder roept nostalgische gevoelens op bij de broers. Sis van Rossem over Hier zijn de Van Rossems: 'Welke idioot maakt een programma met drie bejaarden?' Bekijk deze video » Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Hier zijn de Van Rossems
Tip

Uitzending van Hier zijn de Van Rossems gemist? Maarten van Rossem bezoekt vanavond, samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent, Bergen op Zoom.

Handel
Bergen op Zoom is van oudsher een kruispunt van Holland, Zeeland en België en was ooit een heel belangrijke handels- en vestingstad. De Van Rossems zien daar nog de sporen van, zoals de spectaculair gerestaureerde vestingwerken en het rijke Markiezenhof.

Kermis
In dat vijftiende-eeuwse stadspaleis maken ze onder meer kennis met 'Jan met de lippen', een enorme schouw en een prachtige maquette van de stad. Het kermismuseum op zolder roept nostalgische gevoelens op bij de broers.

Bekijk deze aflevering van Hier zijn de Van Rossems hier terug.


Hier zijn de Van Rossems video's


Hier zijn de Van Rossems TV-Nieuws