HLF8: o.a. Ilse Warringa over succes Luizenmoeder-film gemist? | Gids.tv

HLF8: o.a. Ilse Warringa over succes Luizenmoeder-film gemist?
Amusement

SBS 6
2021-09-08 19:30:00

Uitzending van HLF8 gemist?

HLF8: o.a. Ilse Warringa over succes Luizenmoeder-film De gasten in HLF8 van woensdag 8 september Willie Wartaal en Eline Griekspoor maakten een programma over de strijd tegen de kilo's. Vanavond vertellen ze hoe het programma eruit ziet en hoe het was om het programma te maken. Berget Lewis, Natacha Harlequin en Roué Verveer vertellen over hun Surinaamse roots en brengen zo de Surinaamse cultuur mee naar de studio. Het succes van De Luizenmoeder kan niet op. Na een succesvolle serie draait sinds deze zomer de Luizenmoeder-film in de bioscopen. Ilse Warringa, Rop Verheijen en André Dongelmans vertellen over het succes. En tot slot: wie wordt de speler van het jaar in de Eredivisie? Dat bespreekt Johnny met Hélène Hendriks.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van HLF8 gemist? De gasten in HLF8 van woensdag 8 september

  • Willie Wartaal en Eline Griekspoor maakten een programma over de strijd tegen de kilo's. Vanavond vertellen ze hoe het programma eruit ziet en hoe het was om het programma te maken.
  • Berget Lewis, Natacha Harlequin en Roué Verveer vertellen over hun Surinaamse roots en brengen zo de Surinaamse cultuur mee naar de studio.
  • Het succes van De Luizenmoeder kan niet op. Na een succesvolle serie draait sinds deze zomer de Luizenmoeder-film in de bioscopen. Ilse Warringa, Rop Verheijen en André Dongelmans vertellen over het succes.
  • En tot slot: wie wordt de speler van het jaar in de Eredivisie? Dat bespreekt Johnny met Hélène Hendriks.
Bekijk deze aflevering van HLF8 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van HLF8

HLF8 video's


HLF8 TV-Nieuws