Hoeveel ben je waard? gemist? | Gids.tv

Hoeveel ben je waard? gemist?
Hoeveel ben je waard?

SBS 6
2019-07-02 21:30:00

Uitzending van Hoeveel ben je waard? gemist?

Hoeveel ben je waard? Realityreeks waarin Viktor Brand uitzoekt of Nederlanders wel willen weten hoeveel ze waard zijn. Seizoen 4 - Aflevering 5 van 6 . Toen kapster Linda jaren geleden haar grote liefde ontmoette via het internet, had ze nooit gedacht dat dit voor haar grote financiële gevolgen zou hebben. Haar liefde bleek een oplichter en voor ze hier achter kwam was het al te laat: een grote schuld tot gevolg. Tussen het aflossen door durft ze nu voor het eerst in jaren weer te dromen van een oldtimerrally door de Griekse bergen. Zit dit ritje er voor haar nog in of blijft de auto voor altijd in de schuur?
Uitzending :
Hoeveel ben je waard?

Uitzending van Hoeveel ben je waard? gemist? Realityreeks waarin Viktor Brand uitzoekt of Nederlanders wel willen weten hoeveel ze waard zijn. Seizoen 4 - Aflevering 5 van 6 .

Toen kapster Linda jaren geleden haar grote liefde ontmoette via het internet, had ze nooit gedacht dat dit voor haar grote financiële gevolgen zou hebben. Haar liefde bleek een oplichter en voor ze hier achter kwam was het al te laat: een grote schuld tot gevolg. Tussen het aflossen door durft ze nu voor het eerst in jaren weer te dromen van een oldtimerrally door de Griekse bergen. Zit dit ritje er voor haar nog in of blijft de auto voor altijd in de schuur? Bekijk deze aflevering van Hoeveel ben je waard? hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hoeveel ben je waard?

Hoeveel ben je waard? video's


Hoeveel ben je waard? TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen