Start: Holland-België gemist? | Gids.tv

Start: Holland-België gemist?
Holland-België

RTL 4
2019-06-23 20:02:00

Uitzending van Holland-België gemist?

Start: Holland-België Seizoen 1 - Aflevering 1 Gwen van Poorten en Martijn Koning strijden onder leiding van Ruben Nicolai tegen het team van Louis Talpe met daarin Guga Baúl en Koen Wauters.
Uitzending :
Holland-België
Tip

Uitzending van Holland-België gemist? De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4.

In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Welk team mag zich koning van de Lage Landen noemen?

Onder leiding van Ruben Nicolai trekt het Nederlandse team ten strijde tegen het Belgische team van Louis Talpe. De scheidslijn wordt goed bewaakt door presentator Art Rooijakkers en Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel. Zij presenteren de komische comedyquiz.

In de eerste aflevering van Holland-België wordt Ruben Nicolai, kapitein van het Nederlandse schip, in deze sportieve oorlog gesterkt door presentatrice Gwen van Poorten en caberatier Martijn Koning. Het Belgische team bestaat uit teamcaptain Louis Talpe, acteur Guga Baúl en zanger Koen Wauters.

In de overige afleveringen nemen onder anderen Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Najib Amhali en Jeroen van Koningsbrugge deel aan het programma. Bekijk deze aflevering van Holland-België hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Holland-België

Holland-België video's


Holland-België TV-Nieuws