Nieuw: Home Alone gemist? | Gids.tv

Nieuw: Home Alone gemist?
Home Alone

SBS 6
dinsdag 22 oktober 21:30 uur

Uitzending van Home Alone gemist?

Eerste aflevering Home Alone gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagenElke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de acht en twaalf jaar te zien. Ze moeten drie dagen zelfstandig leven en voor zichzelf zorgen in een compleet ingericht huis. BoodschappenDe kinderen zullen moeten leven als volwassenen en alles zelf regelen. Van het boodschappen doen en koken tot het schoonmaken van de wc's en bepalen hoe laat ze naar bed gaan. UitdagingenOok krijgen ze te maken met een paar speciale uitdagingen en onverwachte situaties. Daarmee kunnen ze laten zien hoe verantwoordelijk en betrouwbaar de kinderen zijn. Dit was jou nog nooit opgevallen in de film Home Alone Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Home Alone
Tip

Uitzending van Home Alone gemist? In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Drie dagen
Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de acht en twaalf jaar te zien. Ze moeten drie dagen zelfstandig leven en voor zichzelf zorgen in een compleet ingericht huis.

Boodschappen
De kinderen zullen moeten leven als volwassenen en alles zelf regelen. Van het boodschappen doen en koken tot het schoonmaken van de wc's en bepalen hoe laat ze naar bed gaan.

Uitdagingen
Ook krijgen ze te maken met een paar speciale uitdagingen en onverwachte situaties. Daarmee kunnen ze laten zien hoe verantwoordelijk en betrouwbaar de kinderen zijn.

Bekijk deze aflevering van Home Alone hier terug.

Tags: schoonmaken, stroomstoring, koken, boodschappen, show, uitdagingen, realityshow, reality, zelfstandig, sbs6, kinderen, bed, ouders, hulp, bewoner, home alone, home, aflevering 1, naar bed, betrouwbaar, hoe laat, seizoen

Home Alone NIEUWS & VIDEOS