Docu: How to Survive a Pandemic gemist? | Gids.tv

Docu: How to Survive a Pandemic gemist?
Educatief

Canvas
2022-06-23 21:20:00
Tip

Uitzending van How to survive a pandemic gemist? De afgelopen weken lopen de coronabesmettingen opnieuw in rap tempo op en wordt er zelfs gewaarschuwd voor een heuse 'zomergolf'. In de documentaire How to Survive a Pandemic, vanavond te zien op Canvas, neemt ons mee terug in de tijd en volgt in realtime de ontwikkeling van het COVID-19-vaccin.

Testen
Van het testen op vrijwilligers tot de wereldwijde verspreiding van het vaccin: elke stap wordt in deze film nauwgezet gevolgd. Kort na het uitbreken van de pandemie werd gestart met de opnames en gedurende de daaropvolgende achttien maanden wordt het werk van laboranten, wetenschappers en journalisten gevolgd.

Aanval
Terwijl met man en macht wordt gewerkt aan een vaccin zet het coronavirus zijn dodelijke aanval voort - en er duiken steeds nieuwe varianten op. Met ongeëvenaarde toegang tot wereldberoemde wetenschappers, farmaceutische bedrijven en overheidsinstanties is deze documentaire een uniek ooggetuigenverslag van de grootste wereldwijde gezondheidscrisis van de 21ste eeuw.

Bekijk deze aflevering van How to survive a pandemic hier terug.