Humberto Op Zondag: Marc van Ranst, Tino Martin en meer gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zondag: Marc van Ranst, Tino Martin en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-16 21:47:00
Actueel

Uitzending van Humberto Op Zondag gemist? Zondag in Humberto:

  • Wie aan de haven van Rotterdam denkt, denkt niet direct aan jagende bunzings, broedende haviken of zeldzame orchideeën. Toch lukte het filmmakers en tevens echtgenoten Willem Berents en Melanie Kutzke om een natuurfilm vanuit het industriegebied te maken.
  • Jarenlang hield Gerrit Jan van D. zijn vrouw en kinderen in totale afzondering op een boerderij in Ruinerwold. Zoon Israël wist op 13 oktober 2019 te ontsnappen en schreef zijn verhaal op in een boek.
  • Komende weken kan iedereen boven de 12 een booster corona-vaccin krijgen. Bij ons te gast de Belgische viroloog Marc van Ranst, die twee eredoctoraten van Nederlandse universiteiten ontving voor de deskundigheid, duiding en moed in zijn media-uitingen.
  • Tino Martin reist dit najaar met zijn gloednieuwe theatertour door het land. In 'Onderweg Naar Jou' zingt hij onder andere klassiekers die hem dierbaar zijn zoals het nummer 'Zeg Me Dat Het Niet Zo Is', van Frank Boeijen.
  • Joe stagiair-van-de-show Stam is al vier jaar lang de vaste stagiair in de ochtendshow van Qmusic. Zijn nieuwe missie: een Nederlandstalige hit produceren binnen één maand. Afgelopen donderdag was de release. Samen met collega Mattie Valk schuift hij aan.
Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zondag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto Op Zondag video's

Humberto Op Zondag TV-Nieuws