Humberto Op Zondag: gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zondag: gemist?
Amusement

RTL 4
2023-03-26 21:46:00

Uitzending van Humberto Op Zondag: o.a. Johnny de Mol over droom die uiteen spatte gemist? Gasten in Humberto Op Zondag - zondag 26 maart

  • In 2021 ging zijn langgekoesterde droom in vervulling: Johnny de Mol kreeg een eigen talkshow. Nu, ruim twee en een half jaar later, stopt zijn programma en maken we de balans op. Hoe kijkt hij terug op de meest roerige periode uit zijn leven?
  • Dinsdag bespreekt Mark Rutte met de drie vicepremiers de verkiezingsnederlaag voor de regeringscoalitie. Gaat het kabinet vallen? Hoe moet het nu met de stikstofplannen? Leeft het CDA nog? Gijs Rademaker en Frits Wester hebben het laatste nieuws uit Den Haag.
  • Heb je aan vieze tantes, huiswerk maken, pianoles, of aan speelgoed dat steeds stukgaat ook de pest? Kijk dan vanavond naar Humberto Op Zondag. We vieren met Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende hun 25-jarig jubileum als Ernst en Bobbie. Maar waarom schoot Ernst Bobbie 8 jaar geleden neer?
  • Milieujurist Jessica den Outer is 26 jaar oud en schreef het baanbrekende boek ‘Rechten voor de Natuur’. Vanavond legt ze uit waarom de natuur een jurist nodig heeft.
  • In zijn nieuwe tournee ‘Jett Rebel eert zijn helden’ brengt Jelte Tuinstra een ode aan een halve eeuw popmuziek. Vanavond speelt hij een aantal hoogtepunten uit dit repertoire.
Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zondag: o.a. Johnny de Mol over droom die uiteen spatte hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto Op Zondag: o.a. Johnny de Mol over droom die uiteen spatte video's

Humberto Op Zondag: o.a. Johnny de Mol over droom die uiteen spatte TV-Nieuws