Humberto: Ernst Kuipers, Jack van Gelder en meer gemist? | Gids.tv

Humberto: Ernst Kuipers, Jack van Gelder en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-06-17 21:54:00

Uitzending van Humberto gemist?

Humberto: Ernst Kuipers, Jack van Gelder en meer Onderwerpen van deze uitzending Nu steeds meer mensen een prik hebben gekregen, durft het kabinet steeds verder te versoepelen. Met voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers blikken we vooruit op de persconferentie. De nabeschouwing van de wedstrijd Oostenrijk - Nederland met Jack van Gelder en Anouk Hoogendijk. Stefano Keizers maakte sfeerbeelden bij de Johan Cruijff Arena vanavond! Dat ze de sterren van de hemel zingt, is geen verrassing. Ze schittert namelijk al jaren in verschillende musicals en komt nu met een nieuwe single. Romy Monteiro schuift vanavond aan bij Humberto. Het was vandaag de eerste officiële landelijke tropische dag! Maar pas op: het weer slaat om vanavond. Flinke onweersbuien treden ons land tegemoet. Meteoroloog Amara Onwuka is te gast.
Uitzending :
Humberto: Ernst Kuipers, Jack van Gelder en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van Humberto gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Nu steeds meer mensen een prik hebben gekregen, durft het kabinet steeds verder te versoepelen. Met voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers blikken we vooruit op de persconferentie.
  • De nabeschouwing van de wedstrijd Oostenrijk - Nederland met Jack van Gelder en Anouk Hoogendijk. Stefano Keizers maakte sfeerbeelden bij de Johan Cruijff Arena vanavond!
  • Dat ze de sterren van de hemel zingt, is geen verrassing. Ze schittert namelijk al jaren in verschillende musicals en komt nu met een nieuwe single. Romy Monteiro schuift vanavond aan bij Humberto.
  • Het was vandaag de eerste officiële landelijke tropische dag! Maar pas op: het weer slaat om vanavond. Flinke onweersbuien treden ons land tegemoet. Meteoroloog Amara Onwuka is te gast.
Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's


Humberto TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier