Humberto: Frans Timmermans, Edwin Evers en meer gemist? | Gids.tv

Humberto: Frans Timmermans, Edwin Evers en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-06-21 21:53:00

Uitzending van Humberto gemist?

Humberto: Frans Timmermans, Edwin Evers en meer Onderwerpen van deze uitzending Eurocommissaris Frans Timmermans is een man met een missie: anderhalf jaar geleden begon hij met zijn ambitieuze European Green Deal om Europa duurzaam te maken. Wat gaan we daar in Nederland van merken? Vanavond schuift hij aan bij Humberto. Alle weerextremen kwamen voorbij dit weekeinde; Hoosbuien, valwinden en hagelstenen zo groot als knikkers. Meteoroloog Amara Onwuka ging persoonlijk polshoogte nemen in het zwaar getroffen Leersum en zegt dat we hier steeds vaker mee te maken gaan krijgen. De imitaties van Edwin Evers blijven populair. Speciaal voor het EK is zijn ‘Frank de Boer imitatie’ nieuw leven in geblazen en belt Evers af en toe met de bondscoach van het Nederlands elftal om de tactiek door te nemen. Vanavond schuift de voormalig 538-dj aan bij Humberto.
Uitzending :
Humberto: Frans Timmermans, Edwin Evers en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van Humberto gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Eurocommissaris Frans Timmermans is een man met een missie: anderhalf jaar geleden begon hij met zijn ambitieuze European Green Deal om Europa duurzaam te maken. Wat gaan we daar in Nederland van merken? Vanavond schuift hij aan bij Humberto.
  • Alle weerextremen kwamen voorbij dit weekeinde; Hoosbuien, valwinden en hagelstenen zo groot als knikkers. Meteoroloog Amara Onwuka ging persoonlijk polshoogte nemen in het zwaar getroffen Leersum en zegt dat we hier steeds vaker mee te maken gaan krijgen.
  • De imitaties van Edwin Evers blijven populair. Speciaal voor het EK is zijn ‘Frank de Boer imitatie’ nieuw leven in geblazen en belt Evers af en toe met de bondscoach van het Nederlands elftal om de tactiek door te nemen. Vanavond schuift de voormalig 538-dj aan bij Humberto.
Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's


Humberto TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier