Humberto: Rob de Nijs, Ernst Daniël Smid en meer gemist? | Gids.tv

Humberto: Rob de Nijs, Ernst Daniël Smid en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-06-24 22:04:00

Uitzending van Humberto gemist?

Humberto: Rob de Nijs, Ernst Daniël Smid en meer Onderwerpen van deze uitzending Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid lanceren hun bijzondere nummer 'De Muziek Gaat Altijd Door', waarmee ze het startschot geven voor ParkinsonNL: een stichting, die het groeiende aantal mensen met parkinson moet terugdringen. Vanavond zijn ze, met Bas Bloem, te gast. In een appje van bondscoach Frank de Boer moest voetballer Anwar El Ghazi lezen dat hij niet mee mocht naar het EK voetbal. Hoe gaat het nu met hem en hoe kijkt hij naar het Nederlands elftal? Vanavond vertelt hij het bij Humberto. Het moet hét toegangsbewijs worden voor een vakantie naar het buitenland: de digitale reis-app. Kunnen we hiermee straks onbezorgd door Europa reizen? We bespreken het met techjournalist Daniël Verlaan en Petra Kok van TUI. Al talloze EK-wedstrijden zien we spelers en toeschouwers uit volle borst het volkslied meezingen. Of het nou het Wilhelmus, Fratelli d'Italia of La Marseillaise is, allemaal hebben ze een verhaal.
Uitzending :
Humberto: Rob de Nijs, Ernst Daniël Smid en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van Humberto gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid lanceren hun bijzondere nummer 'De Muziek Gaat Altijd Door', waarmee ze het startschot geven voor ParkinsonNL: een stichting, die het groeiende aantal mensen met parkinson moet terugdringen. Vanavond zijn ze, met Bas Bloem, te gast.
  • In een appje van bondscoach Frank de Boer moest voetballer Anwar El Ghazi lezen dat hij niet mee mocht naar het EK voetbal. Hoe gaat het nu met hem en hoe kijkt hij naar het Nederlands elftal? Vanavond vertelt hij het bij Humberto.
  • Het moet hét toegangsbewijs worden voor een vakantie naar het buitenland: de digitale reis-app. Kunnen we hiermee straks onbezorgd door Europa reizen? We bespreken het met techjournalist Daniël Verlaan en Petra Kok van TUI.
  • Al talloze EK-wedstrijden zien we spelers en toeschouwers uit volle borst het volkslied meezingen. Of het nou het Wilhelmus, Fratelli d'Italia of La Marseillaise is, allemaal hebben ze een verhaal.
Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's


Humberto TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier