Humberto: o.a. Bob Sikkes, Lilian Marijnissen en Anna Gimbrère gemist? | Gids.tv

Humberto: o.a. Bob Sikkes, Lilian Marijnissen en Anna Gimbrère gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-08-25 21:51:00

Uitzending van Humberto gemist?

Humberto: o.a. Bob Sikkes, Lilian Marijnissen en Anna Gimbrère De gasten van Humberto van woensdag 25 augustus: Kun je een auto opladen met de bliksem? Waarom is er nog geen zelfrijdende fiets? En kunnen we wonen onder water? In het nieuwe programma 'Anna’s brains' duikt Anna Gimbrere met team uitvinders en wetenschappers in technische vragen van BN’ers. De oververhitte woningmarkt zorgde voor grote uitdagingen bij de makers van het succesprogramma Kopen zonder Kijken, maar maandag start dan eindelijk het nieuwe seizoen! Vanavond vertellen Bob Sikkes en Roos Reedijk hoe ze het tóch voor elkaar hebben gekregen. De kabinetsformatie zit ruim vijf maanden na de verkiezingen nog steeds muurvast. Het zorgt voor groot ongenoegen bij de fractievoorzitter van de SP, Lilian Marijnissen. Samen met Frits Wester is ze te gast in Humberto.
Uitzending :
Humberto: o.a. Bob Sikkes, Lilian Marijnissen en Anna Gimbrère
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Humberto gemist?

De gasten van Humberto van woensdag 25 augustus:

  • Kun je een auto opladen met de bliksem? Waarom is er nog geen zelfrijdende fiets? En kunnen we wonen onder water? In het nieuwe programma 'Anna’s brains' duikt Anna Gimbrere met team uitvinders en wetenschappers in technische vragen van BN’ers.
  • De oververhitte woningmarkt zorgde voor grote uitdagingen bij de makers van het succesprogramma Kopen zonder Kijken, maar maandag start dan eindelijk het nieuwe seizoen! Vanavond vertellen Bob Sikkes en Roos Reedijk hoe ze het tóch voor elkaar hebben gekregen.
  • De kabinetsformatie zit ruim vijf maanden na de verkiezingen nog steeds muurvast. Het zorgt voor groot ongenoegen bij de fractievoorzitter van de SP, Lilian Marijnissen. Samen met Frits Wester is ze te gast in Humberto.
Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's

Humberto TV-Nieuws