Humberto gemist? | Gids.tv

Humberto gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-10-17 21:30:00

Uitzending van Humberto gemist?

Humberto Vanavond in Humberto: Het is een jaar van uitersten voor Ben Saddik Jamal. Anderhalve maand in de gevangenis vanwege vermeende betrokkenheid in de Sky-zaak, een rugblessure, kanker én een depressie. Aanstaande zaterdag staat hij in de ring tegen Rico Verhoeven. Naar schatting zijn er in Nederland bijna 200.000 mensen van wie hun lichaam niet overeenkomt met het beeld dat we doorgaans van een mannen- of vrouwenlijf hebben.Joyce, Nienke, Geert, Marleen en Koen zijn vanavond te gast om te praten over intersekse zijn. De theaterwereld rigoureus vernieuwen. Dat is wat choreograaf en danser __Timor Steffen__en dj Don Diablo v oor ogen hebben. Ze hebben de handen ineengeslagen voor het project Forever Young. Artiesten als Anouk, Waylon, Sanne Hans en Racoon besloten in hun moerstaal te gaan zingen. Zo ook OG3NE. Een ontwikkeling die Frits Spits toejuicht. Hij en OG3NE zijn vanavond te gast.
Uitzending :
Humberto
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Humberto gemist?

Vanavond in Humberto:

  • Het is een jaar van uitersten voor Ben Saddik Jamal. Anderhalve maand in de gevangenis vanwege vermeende betrokkenheid in de Sky-zaak, een rugblessure, kanker én een depressie. Aanstaande zaterdag staat hij in de ring tegen Rico Verhoeven.
  • Naar schatting zijn er in Nederland bijna 200.000 mensen van wie hun lichaam niet overeenkomt met het beeld dat we doorgaans van een mannen- of vrouwenlijf hebben.Joyce, Nienke, Geert, Marleen en Koen zijn vanavond te gast om te praten over intersekse zijn.
  • De theaterwereld rigoureus vernieuwen. Dat is wat choreograaf en danser __Timor Steffen__en dj Don Diablo v oor ogen hebben. Ze hebben de handen ineengeslagen voor het project Forever Young.
  • Artiesten als Anouk, Waylon, Sanne Hans en Racoon besloten in hun moerstaal te gaan zingen. Zo ook OG3NE. Een ontwikkeling die Frits Spits toejuicht. Hij en OG3NE zijn vanavond te gast.
Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's

Humberto TV-Nieuws