Humberto: Frits Wester en Gijs Rademakers over debat stikstofplannen gemist? | Gids.tv

Humberto: Frits Wester en Gijs Rademakers over debat stikstofplannen gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-06-23 22:08:00

Uitzending van Humberto gemist?

Humberto: Frits Wester en Gijs Rademakers over debat stikstofplannen Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van donderdag 23 juni. De spanning liep hoog op vandaag in de Tweede Kamer. Past het kabinet de gevoelige stikstofplannen aan? Te gast zijn Frits Wester en opiniepeiler Gijs Rademaker. De rijzende popster Benson Boone is pas 19 jaar oud en nu al bestormt hij de hitlijsten. Na zijn deelname aan American Idol was zijn eerste single Ghost Town binnen no time een wereldwijd succes. Vanavond speelt hij zijn nieuwste hit 'In The Stars'! De zomer is de tijd van de liefde. Niet gek dus dat Joost Oomen het speciale Zomerlezengedicht over dit thema heeft geschreven. Vanavond draagt hij het gedicht voor het eerst voor in Humberto. Schaatser Kai Verbij gaf op een cruciaal moment tijdens zijn Olympische 1000 meter in Peking zijn concurrent voorrang in de bocht. Daardoor verloor Verbij die dag. Nu ontvangt hij de sportiviteitsprijs voor zijn actie.
Uitzending :
Humberto: Frits Wester en Gijs Rademakers over debat stikstofplannen
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van Humberto gemist? Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van donderdag 23 juni.

  • De spanning liep hoog op vandaag in de Tweede Kamer. Past het kabinet de gevoelige stikstofplannen aan? Te gast zijn Frits Wester en opiniepeiler Gijs Rademaker.
  • De rijzende popster Benson Boone is pas 19 jaar oud en nu al bestormt hij de hitlijsten. Na zijn deelname aan American Idol was zijn eerste single Ghost Town binnen no time een wereldwijd succes. Vanavond speelt hij zijn nieuwste hit 'In The Stars'!
  • De zomer is de tijd van de liefde. Niet gek dus dat Joost Oomen het speciale Zomerlezengedicht over dit thema heeft geschreven. Vanavond draagt hij het gedicht voor het eerst voor in Humberto.
  • Schaatser Kai Verbij gaf op een cruciaal moment tijdens zijn Olympische 1000 meter in Peking zijn concurrent voorrang in de bocht. Daardoor verloor Verbij die dag. Nu ontvangt hij de sportiviteitsprijs voor zijn actie.

Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's


Humberto TV-Nieuws